Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: Γυναίκες «είδωλα» της μόδας και οι makeup επιλογές τους

Γυναίκες «είδωλα» της μόδας και οι makeup επιλογές τους

Γυναίκες «είδωλα» της μόδας και οι makeup επιλογές τους

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο ένα από τα πιο iconic εξώφυλλα της Βρετανικής Vogue που δημοσιεύτηκε πριν λίγο καιρό. Πρωταγωνίστριές του, οι 40 πιο fashionable γυναίκες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στη βιομηχανία της μόδας ανά τα χρόνια. 

Ρίξε μια ματιά για να ανακαλύψεις μερικές από τις πιο ξεχωριστές γυναίκες της Βρετανικής Vogue, αλλά και τις επιλογές τους στο makeup που τις κάνουν να ξεχωρίζουν. 

  

Naomi Campbell  

Από τα πιο εμβληματική μοντέλα της γενιάς της, η Naomi έχει κατακτήσει την πασαρέλα, έχοντας υποστηρίξει τα πιο δημοφιλή trends. Η ίδια είναι λάτρης της καλής ενυδάτωσης, ενώ προτιμά foundation με φυσική κάλυψη που δε βαραίνουν το πρόσωπό της. Στα χείλη προτιμά γήινες και nude, γυαλιστερές αποχρώσεις που φωτίζουν το συνολικό makeup look της. 
Extra tip! Το διάσημο μοντέλο δε χρησιμοποιεί foundation στο μέτωπο, καθώς θέλει να έχει ένα φυσικό αποτέλεσμα που δε μοιάζει με «μάσκα».  

 

 

 

Linda Evangelista  

Γνωστή για τα πάνω από 700 εξώφυλλα, αλλά και την εκθαμβωτική ομορφιά της, η Linda Evangelista, έγινε γνωστή για τα έντονα, καλοσχηματισμένα, τοξωτά φρύδια της και τα εκθαμβωτικά smokey eyes της, σήμα κατατεθέν των ‘90s.  Φυσικά, δε λείπει από το νεσεσέρ της η απόλυτη mascara που θα τονίσει το cat eye βλέμμα της. 

 

Laverne Cox 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και υπέρμαχος του diversity και της LGBT κοινότητας, έχει ξεχωρίσει για την αέρινη θηλυκότητα και λάμψη της μέσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις της. Η ίδια φροντίζει να ενυδατώνει άρτια το πρόσωπό της πριν από την εφαρμογή του makeup της, προετοιμάζοντάς το για το επόμενο βήμα. Λατρεύει την πούδρα αλλά και τις φωτοσκιάσεις μέσω του contour, επηρεασμένη από την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για την drag κουλτούρα. 
 

Αυτές ήταν μερικές μόνο από τις πιο επιδραστικές και iconic γυναίκες «μούσες» της της Βρετανικής Vogue. Ένα εξώφυλλο αφιερωμένο στη γυναικεία θέληση και δύναμη που μας υπενθυμίζει πόσο ικανές και αποφασιστικές είναι οι γυναίκες, χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να χάσουν έστω και λίγο από τη μοναδική λάμψη και θηλυκότητά τους!  

Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες που τολμούν και δε χάνουν την ταυτότητά τους , δείχνοντάς μας πόσο όμορφη είναι η ζωή μέσα κι έξω! 

Δείτε επίσης

Miley Cyrus’s luminous makeup στα Grammy και πως να το πετύχεις

Miley Cyrus’s luminous makeup στα Grammy και πως να το πετύχεις

Είναι γεγονός πως όταν αναφερόμαστε στη Miley Cyrus είμαστε βέβαιοι πως δεν πρόκειται να δούμε ένα απλό συμβατικό look, αλλά κάτι πρωτοποριακό που σίγουρα θα τρεντάρει σε όλα τα social. Αυτό συνέβη...

Διαβάστε περισσότερα
Τα βασικότερα λάθη που καταστρέφουν το μακιγιάζ σου

Τα βασικότερα λάθη που καταστρέφουν το μακιγιάζ σου

Είναι κι εκείνες οι φορές που, παρόλο που ακολουθείς τα ίδια βήματα καθημερινά στο μακιγιάζ σου, το συνολικό αποτέλεσμα δε σε ικανοποιεί και αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος. Μάλλον έχεις κάνει μερικά από...

Διαβάστε περισσότερα