Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: Fall make up trends ’23!

Fall make up trends ’23!
Makeup

Fall make up trends ’23!

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και σε βρίσκει με μπόλικες νέες ιδέες και make up trends για να κατακτήσεις τα βλέμματα! Έχοντας ως πρότυπο τους γνωστούς οίκους μόδας και τα διεθνή runways τα Fall make up trends ’23 ήρθαν για να μείνουν! Βλέπουμε πολλές στρώσεις χρωματιστών σκιών, ποικιλόχρωμα eyeliners και έντονα looks! Διάβασε το παρακάτω άρθρο για να μάθεις όλα τα Fall make up trends ’23 !

Kisses like the good old wine!

Ο χρωματικός καμβάς της φύσης μπορεί να αποτυπωθεί και στο πρόσωπο σου με μερικά έξυπνα tips! Κλασσικό παράδειγμα αποτελούν τα red wine lips! Ξέχνα τα καλοκαιρινά κοραλλί lipstick και ενσωμάτωσε μία και καλή το φθινόπωρο στο look σου. Από την παλέτα του κόκκινου, το μπορντό πρωταγωνιστεί φέρνοντας στο μυαλό μας ένα καλό παλιό κόκκινο κρασί! Επίλεξε ένα κρεμώδες κραγιόν σε απόχρωση wine. Ιδανικά προτίμησε vegan κραγιόν τα οποία κατασκευάζονται με φυσικά υλικά και φυτικά έλαια ώστε να προσφέρεις στα χείλη σου ενυδάτωση και να αποφύγεις ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Extra tip!

Για την εφαρμογή κραγιόν σκούρας απόχρωσης μη ξεχνάς να σχεδιάζεις πρώτα το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι του αντίστοιχου χρώματος. Στο υπόλοιπο πρόσωπο μπορείς να επιλέξεις απλώς μία ΒΒ cream! Ολοκλήρωσε το look σου με την αγαπημένη σου μάσκαρα. Μη ξεχάσεις μερικά σπρέι από το αγαπημένο σου primer ώστε να σετάρεις το look για πολλές ώρες.

Faux Laminated Brows

To Brow lamination και η τεχνική «ανόρθωσης» των φρυδιών με μη επεμβατικές πρακτικές κέρδισε την εμπιστοσύνη πολλών γυναικών το περασμένο διάστημα. Ωστόσο, το φθινόπωρο του ’23 φαίνεται να φέρνει μία νέα τάση στο προσκήνιο που σου γλιτώνει χρόνο και κόπο από τα σαλόνια ομορφιάς. Η λύση; Brow Lift Lamination Gels! Πρόκειται δηλαδή για διάφανα gel με βουρτσάκι παρόμοιου της μάσκαρας τα οποία εφαρμόζονται στο φρύδι με ανοδική φορά. Τα gel styling φρυδιών υπόσχονται σταθερότητα της τρίχας εύκολα και γρήγορα!

Μπορεί ο καιρός να μη θυμίζει ακόμη σε τίποτα φθινόπωρο αλλά τα παραπάνω makeup trends θα απογειώσουν την εμφάνισή σου.

Δείτε επίσης

Coconut latte lips
Makeup

Coconut latte lips

Τα Coconut latte lips είναι καθηλωτικά και ταυτόχρονα πολύ απλά για να τα πετύχεις. Το μυστικό είναι στην επιλογή του μολυβιού χειλιών!

Διαβάστε περισσότερα
Kiss and makeup for Valentine’s Day

Kiss and makeup for Valentine’s Day

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και αν αναζητάς εκείνο το μακιγιάζ που θα αναδείξει το full in love look σου, η ID Concept beauty σού έχει τις πιο επίκαιρες προτάσεις για το απόλυτο Valentine’s μ...

Διαβάστε περισσότερα