Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: Kiss and makeup for Valentine’s Day

Kiss and makeup for Valentine’s Day

Kiss and makeup for Valentine’s Day

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και αν αναζητάς εκείνο το μακιγιάζ που θα αναδείξει το full in love look σου, η ID Concept beauty σού έχει τις πιο επίκαιρες προτάσεις για το απόλυτο Valentine’s μακιγιάζ.  

Kiss me tender 

Ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα, κόκκινα τριαντάφυλλα και πολλές εκπλήξεις είναι οι μικρές πινελιές της ημέρας των ερωτευμένων και σίγουρα δε θες δυσάρεστες εκπλήξεις όταν πρόκειται για το μακιγιάζ των χειλιών σου. Για ζουμερά, ενυδατωμένα και άκρως kissable χείλη, προτίμησε ένα ενυδατικό κραγιόν που θα διατηρήσει τα χείλη σου φρέσκα και γεμάτα χρώμα. Ιδανική επιλογή το κόκκινο της φωτιάς.  

 

The eyes never lie 

Το κλειδί για ένα πετυχημένο ραντεβού ή ακόμα και μια νέα γνωριμία είναι το διαπεραστικό βλέμμα που κάνει και την πρώτη εντύπωση. Το look σου αυτήν την ημέρα θέλεις να είναι bold, εντυπωσιακό και πολλά υποσχόμενο. Κάλυψε τυχόν ατέλειες ή μαύρους κύκλους με το κατάλληλο concealer και συνέχισε με μία σκιά σε χρυσή απόχρωση στο καπάκι του ματιού ή, γιατί όχι, πειραματίσου με ένα λαμπερό smokey eyes look.  Ολοκλήρωσε το look boostάρωντας τις βλεφαρίδες σου με μία μαύρη bold mascara

 

Sweet as peach  


Για εσένα που θέλεις ένα πιο casual αλλά ταυτόχρονα glamourous μακιγιάζ, προτείνουμε να κινηθείς σε nude και βερικοκί τόνους. Μη ξεχνάς πως είναι και το χρώμα της φετινής χρονιάς, βάσει του συστήματος Pantone. Μετά την εφαρμογή του αγαπημένου σου foundation, δώσε ζωντάνια και λάμψη στα ζυγωματικά, με το κατάλληλο ρουζ σε βερικοκί απόχρωση και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ματ liquid lipstick στην αντίστοιχη απόχρωση. 

 

 

 
 

Δείτε επίσης

Fall make up trends ’23!
Makeup

Fall make up trends ’23!

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και σε βρίσκει με μπόλικες νέες ιδέες και make up trends για να κατακτήσεις τα βλέμματα!

Διαβάστε περισσότερα
Miley Cyrus’s luminous makeup στα Grammy και πως να το πετύχεις

Miley Cyrus’s luminous makeup στα Grammy και πως να το πετύχεις

Είναι γεγονός πως όταν αναφερόμαστε στη Miley Cyrus είμαστε βέβαιοι πως δεν πρόκειται να δούμε ένα απλό συμβατικό look, αλλά κάτι πρωτοποριακό που σίγουρα θα τρεντάρει σε όλα τα social. Αυτό συνέβη...

Διαβάστε περισσότερα