Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: Miley Cyrus’s luminous makeup στα Grammy και πως να το πετύχεις

Miley Cyrus’s luminous makeup στα Grammy και πως να το πετύχεις

Miley Cyrus’s luminous makeup στα Grammy και πως να το πετύχεις

Είναι γεγονός πως όταν αναφερόμαστε στη Miley Cyrus είμαστε βέβαιοι πως δεν πρόκειται να δούμε ένα απλό συμβατικό look, αλλά κάτι πρωτοποριακό που σίγουρα θα τρεντάρει σε όλα τα social. Αυτό συνέβη και στα φετινά βραβεία Grammy, όπου η τραγουδίστρια κέρδισε το πρώτο της βραβείο κι απέδειξε ότι ναι, μπορεί να αγοράσει λουλούδια στον εαυτό της και να τον αγαπάει καλύτερα από τον καθένα.  

 

Το αψεγάδιαστο και luminous μακιγιάζ της, ολοκλήρωνε με μεγάλη επιτυχία και τις πέντε εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. No makeup makeup και η ίδια επέλεξε να κινηθεί σε πιο φυσικούς και bronze τόνους, χρησιμοποιώντας το σωστό concealer για να καλύψει τυχόν ατέλειες, αλλά και να φωτίσει την περιοχή των ματιών.   

Φυσικά, από το λαμπερό makeup look της δεν έλειπαν και οι πιο κρεμώδεις υφές. Στην περιοχή των ζυγωματικών πέτυχε το απόλυτο contouring, χαρίζοντάς της ένα edgy αποτέλεσμα, το οποίο κι ολοκλήρωσε με ένα υπέρλαμπρο highlighter στο άνω μέρος των ζυγωματικών.   

 

  

  

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι αποχρώσεις στα μάτια, με μεταλλικές και bronze επιλογές να εκτοξεύουν το συνολικό makeup look της σε άλλο level. Κι εννοείται προτίμησε να απογειώσει το βλέμμα της με ένα bold μαύρο eyeliner, αλλά και καλοσχηματισμένα, πυκνά φρύδια που χτένισε προς πάνω, πετυχαίνοντας ένα ανοδικό αποτέλεσμα. 

  

 

  

Last but not least, το εκτυφλωτικό μακιγιάζ της Miley Cyrus στην απονομή των Grammy ολοκληρώθηκε με ένα ενυδατικό κραγιόν στο χρώμα του βερικοκί, που είναι και η απόλυτη τάση του 2024. Φυσικό κι ακαταμάχητο! 

Δείτε επίσης

Kiss and makeup for Valentine’s Day

Kiss and makeup for Valentine’s Day

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και αν αναζητάς εκείνο το μακιγιάζ που θα αναδείξει το full in love look σου, η ID Concept beauty σού έχει τις πιο επίκαιρες προτάσεις για το απόλυτο Valentine’s μ...

Διαβάστε περισσότερα
Γυναίκες «είδωλα» της μόδας και οι makeup επιλογές τους

Γυναίκες «είδωλα» της μόδας και οι makeup επιλογές τους

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο ένα από τα πιο iconic εξώφυλλα της Βρετανικής Vogue που δημοσιεύτηκε πριν λίγο καιρό. Πρωταγωνίστριές του, οι 40 πι...

Διαβάστε περισσότερα