Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: Καλοκαιρινό νεσεσέρ: τι να πάρεις μαζί σου στις διακοπές

Καλοκαιρινό νεσεσέρ: τι να πάρεις μαζί σου στις διακοπές

Καλοκαιρινό νεσεσέρ: τι να πάρεις μαζί σου στις διακοπές

Ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις βαλίτσες για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, αλλά δε ξέρεις τι καλλυντικά να πάρεις μαζί σου; Στο σημερινό blog θα δούμε παρέα όλα τα must-have του καλοκαιρινού νεσεσέρ σου γι’ αυτό συνέχισε να διαβάζεις. 

#1 Ελαφριά βάση 

Μαζί με το καλοκαίρι έρχεται η ζέστη, η υγρασία και οι άπειρες ώρες έκθεσης στον ήλιο, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα σου να επιβαρύνεται. Για να αποφύγεις το περιττό «φόρτωμα», προτίμησε να βάλεις στο νεσεσέρ σου, αντί του κλασσικού foundation, την αγαπημένη σου BB cream που θα κοντρολάρει την λιπαρότητα και θα χαρίσει ένα βελούδινο πέπλο στο ηλιοκαμένο σου δέρμα. 


https://abeauty.co/blogs/makeup/summer-makeup-trends-2023

#2 Λάμψη παντού 

Εκτόξευσε το καλοκαιρινό σου μαύρισμα με το αγαπημένο σου highlighter, που θα τονίσει στρατηγικά σημεία του προσώπου σου, όπως τα ζυγωματικά, τους κροτάφους και τη μύτη.  Extra tip: μη φοβηθείς να προσθέσεις μερικές αστραφτερές πινελιές highlighter και στα κόκκαλα της κλείδας για έξτρα shiny αποτέλεσμα! 

#3 Αντηλιακή προστασία 

Καλοκαίρι θα πει ήλιος και γι’ αυτό δε ξεχνάμε να εφαρμόζουμε το αντηλιακό μας σε πρόσωπο και σώμα για να προστατευτούμε από την υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά και από την πρόωρη γήρανση. Απαραίτητο προϊόν για το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου. 

#4 Ready, Set, Go! 

Πριν κλείσεις το νεσεσέρ μη ξεχάσεις να ρίξεις μέσα το Fixing Spray σου. Πως θα σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου ακόμα και στις πιο ζεστές συνθήκες; Είναι η ιδανική λύση, όχι μόνο για να σετάρει το makeup σου, αλλά και για να δροσίσει την επιδερμίδα κάθε στιγμή της ημέρας. 

Το καλοκαιρινό νεσεσέρ δε θέλει πολλά. Το μυστικό είναι να πάρεις μαζί σου τα κατάλληλα προϊόντα που θα διατηρούν την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη, ζωντανή κι ανανεωμένη σε κάθε σου βήμα. Από την παραλία μέχρι το βραδινό cocktail party που είσαι καλεσμένος/η. 

Δείτε επίσης

Τι χρώμα κραγιόν να επιλέξεις ανάλογα το σχήμα των χειλιών σου

Τι χρώμα κραγιόν να επιλέξεις ανάλογα το σχήμα των χειλιών σου

Εσύ ήξερες ότι το σχήμα των χειλιών μας παίζουν πολύ καθοριστικό ρόλο στο τι απόχρωση κραγιόν / lipstick ή gloss να επιλέξουμε; Αν όχι, τότε συνέχισε να διαβάζεις τα tips που ετοιμάσαμε για σένα.  ...

Διαβάστε περισσότερα
Hot makeup looks για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού

Hot makeup looks για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού

Το καλοκαιράκι είναι η εποχή της ανεμελιάς, της ξέφρενης διασκέδασης και φυσικά των βραδινών εξόδων. Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε τα πιο hot makeup looks για τολμηρές βραδινές εμφανίσεις.  Συνέχισε να δ...

Διαβάστε περισσότερα