Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Άρθρο: Τι χρώμα κραγιόν να επιλέξεις ανάλογα το σχήμα των χειλιών σου

Τι χρώμα κραγιόν να επιλέξεις ανάλογα το σχήμα των χειλιών σου

Τι χρώμα κραγιόν να επιλέξεις ανάλογα το σχήμα των χειλιών σου

Εσύ ήξερες ότι το σχήμα των χειλιών μας παίζουν πολύ καθοριστικό ρόλο στο τι απόχρωση κραγιόν / lipstick ή gloss να επιλέξουμε; Αν όχι, τότε συνέχισε να διαβάζεις τα tips που ετοιμάσαμε για σένα. 

#1 Λεπτά χείλη 

Αν έχεις λεπτά χείλη, προτίμησε να αποφύγεις τις πολύ έντονες και σκούρες αποχρώσεις. Αντιθέτως, διάλεξε nude, ροδακινί, απαλό ροζ, ακόμα και τελείως διάφανές, εάν μιλάμε για κάποιο lip gloss. Και για να δώσεις έξτρα ένταση χρησιμοποίησε ένα μαλακό και κρεμώδες μολύβι χειλιών για το περίγραμμα, κάνοντάς τα ένα τσικ μεγαλύτερα.  

 

 

  

#2 Juicy χείλια 

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ατόμων που έχουν έντονα, σαρκώδη χείλη τότε τα νέα είναι με το μέρος σου! Τα ιδανικά χρώματα για σένα είναι το φλογερό κόκκινο, το βυσσινί, το μωβ ακόμα και τα πιο φυσικά καφέ. Φυσικά, πάντα σε συνδυασμό με τον τόνο της επιδερμίδας σου και με το ύφος του makeup look σου. Pro tip: απόφυγε να υπερτονίσεις το περίγραμμα για ένα πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα. 

 

 

  

#3 Χείλη με έντονο V 

Φήμες λένε πως τα άτομα με έντονο V στο άνω μέρος των χειλιών τους είναι ανεξάντλητα δημιουργικά. Γι’ αυτό και η φαντασία τους καλπάζει και δε διστάζουν να το εκφράσουν ακόμα και στο χρώμα των χειλιών τους. Ιδανική απόχρωση το ανοιχτό κόκκινο, αλλά και το έντονο φούξια που αναδεικνύουν ολόσωστα τις γραμμές των χειλιών. 

 

Σε όποιον τύπο χειλιών κι αν ανήκεις να θυμάσαι πως κάθε μικρή μας λεπτομέρεια είναι ξεχωριστή και είναι αυτή που μας κάνει μοναδικούς! Μπορείς πάντα να προσαρμόζεις τις επιλογές σου βάσει των χαρακτηριστικών σου και να έχεις ένα αρμονικό και υπέρλαμπρο αποτέλεσμα. 

Δείτε επίσης

Λάθη στην εφαρμογή του ρουζ που καταστρέφουν το μακιγιάζ σου

Λάθη στην εφαρμογή του ρουζ που καταστρέφουν το μακιγιάζ σου

Αναπόσπαστο στοιχείο ενός ολοκληρωμένου makeup look είναι φυσικά το αγαπημένο μας ρουζ. Το αγαπάμε γιατί δίνει χρώμα, τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αφήνοντας ένα εκθαμβωτικό φινίρισμα. Υπ...

Διαβάστε περισσότερα
Καλοκαιρινό νεσεσέρ: τι να πάρεις μαζί σου στις διακοπές

Καλοκαιρινό νεσεσέρ: τι να πάρεις μαζί σου στις διακοπές

Ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις βαλίτσες για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, αλλά δε ξέρεις τι καλλυντικά να πάρεις μαζί σου; Στο σημερινό blog θα δούμε παρέα όλα τα must-have του καλοκαιρινού νεσεσέρ σου ...

Διαβάστε περισσότερα